geridoor_logo

Geri Door s.r.o. >

Pár szó Rólunk

Cégünk 2005-ben alakult, azóta jelen van a műanyag, és immáron az alumínium nyílászárók piacán is. Minőségi ablakok, ajtók és erkélyajtók gyártására és forgalmazására orientálódtunk. Ennek érdekében egyidejűleg fejlesztjük a gyártási technológiánkat és gépparkunkat, emellett alkalmazottaink folyamatos képzésével növeljük tovább hatékonyságunkat.

PVC nyílászárók – Az építőiparban már jól ismert német Aluplast® és Gealan® profilrendszerekkel dolgozunk, ezen belül rendelkezünk a továbbfejlesztett Gealan S 9000, mely számos extra előnnyel szolgál legigényesebb merendelőinknek.

ALU nyílászárók – Pozitív tapasztalataink miatt Ponzio® profilrendszerekkel dolgozunk. Több mint félévszázados múltjuk nem csak a profil fejlettségén látszik, megbízhatóságukkal is kitűnnek a többi közül.

Amit gyártunk:

üveges bejárati ajtók,
diszpaneles ajtók,
bejárati ajtók oldal- és felülvilágítókkal,
1, vagy 2 szárnyú bejárati ajtók,
ablakok (többek közt emelő-toló),
erkélyajtók,
korlátrendszerek,
kapuk

PVC és ALU díszbetétek, üvegtípusok, színek és fa imitációk, és kiegészítők széles skálájából válogathat, ha bennünket választ. Kizárólag masszív német Roto® vasalatokat használunk, hogy ne fordulhassanak elő nem várt meghibásodások a megrendelőink számára. Ügyelünk a biztonságra is, ezért már standard áron is WK2-es biztonsági szintű vasalattal szereljük fel ajtóinkat. Termékeinkre természetesen garanciát is vállalunk.

Legújabb termékeink

Tekintse meg referenciáinkat!

Kérdése van? Írjon nekünk!

Név
E-mail
Üzenet

Üzleti Partnereink