geridoor_logo

Bemérés

Ha a nyílászárók beépítését cégünk végzi,  akkor örömmel meghatározzuk az ablakok és ajtók gyártási méreteit. Szakembereink a helyszínre érkeznek, bemérik az ajtók és ablakok helyét, és pontosan meghatározzák az ablakok gyári méreteit, hogy biztosítsák a tökéletes illeszkedést és tömítést. Ez a folyamat kulcsfontosságú ahhoz, hogy új ablakai és ajtói ne csak esztétikusak, hanem funkcionálisak és energiatakarékosak is legyenek.

Technikusaink fejlett mérőberendezéseket és technológiát használnak a pontosság biztosítása érdekében, minimalizálva a hibalehetőségeket. A belmérés során nem csak a nyílások méretét veszik figyelembe, hanem az egyedi építési körülményeket is, mint például a falazat típusa, a falvastagság és a meglévő szigetelőanyagok. Így garantálhatjuk, hogy a beépítés zökkenőmentesen és váratlan problémák nélkül valósuljon meg.

200 000

árajánlat

19

éves tapasztalat

25000

elégedett ügyfél

38 000

projekt

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése van, vagy segítségre van szüksége? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Szakértői csapatunk készen áll arra, hogy minden szükséges információt és támogatást megadjon Önnek a sikeres projekt érdekében.

Legyen szó technikai kérdésekről, tanácsadásról vagy bármilyen más jellegű segítségről, örömmel állunk rendelkezésére. Hívjon minket, vagy írjon üzenetet, és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Szolgáltatásainkkal a minőségbe, a kényelembe és a biztonságba fektethet. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdjünk el dolgozni tervei megvalósításán!