geridoor_logo

Gealan S 8000

A Gealan S 8000 profilrendszert úgy tervezték, hogy a fő hangsúlyt a hatékonyságra, az anyagtakarékosságra és a kiváló szigetelési tulajdonságokra helyezték. Ez a rendszer modern dizájnt és széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál, így ideális megoldás a legkülönbözőbb építési projektekhez.

Technikai specifikációk:

 • Szerkezeti mélység: 74 mm
 • Kamrák száma: 5 vagy 6
 • Hőszigetelés: Uf=1,2 W/m²K (6-kamrás változat)
 • Üveg vastagsága: akár 50 mm
 • Erősítések: horganyzott acél megerősítések a kerethez és a szárnyhoz
 • Kapható színek: GEALAN-acrylcolor® színek és dekoratív fóliák széles választéka
 • Szellőzőrendszerek: GECCO 3 a GECCO 4

Szerkezet és szigetelés:

 • Építési mélység 74 mm: A Gealan S 8000 építési mélysége 74 mm, ami kiváló hő- és hangszigetelést biztosít. A hatkamrás változat kivételes hőszigetelést biztosít Uf=1,2 W/m²K értékkel, ami segít a fűtési és hűtési költségek csökkentésében és a stabil belső hőmérséklet fenntartásában.
 • Kamrás kialakítás: az öt- vagy hatkamrás kialakítás nemcsak kiváló szigetelést, hanem nagy stabilitást és szilárdságot is biztosít, lehetővé téve a szélterhelésnek ellenálló, nagy méretű ablakelemek beépítését.

Statikus stabilitás:

 • Nagy főkamrák: A profil nagy főkamrákkal rendelkezik, az acél megerősítéseknek hála, ez nagy szilárdságot és stabilitást biztosít. Ez a kialakítás lehetővé teszi nagy méretű, szélterhelésnek ellenálló ablakelemek beépítését. Az univerzális acélmerevítés alkalmazása a keretek és a szárnyak esetében maximális stabilitást és biztonságot garantál.
 • Rugalmas szerkezet: az alkalmazott megerősítéseknek köszönhetően érhető el a kivételes minőségű szilárdság és stabilitás, így lehetővé téve akár a nagy méretű ablakelemek beépítését is , függetlenül azok méretétől.

Szellőzőrendszerek:

 • Szabadalmaztatott GECCO szellőzőrendszer: A profilrendszer felszerelhető a szabadalmaztatott GECCO szellőzőrendszerrel, amely ellenőrzött légcserét biztosít a beltéri és a kültéri környezet között. Ez a rendszer javítja a helyiség klímáját, növeli a komfortérzetet és csökkenti a penész kialakulásának kockázatát.

Környezeti hatékonyság:

 • Anyagtakarékosság: az anyagok hatékony felhasználása a profilgeometriában segít az erőforrások megtakarításában és a környezeti terhek csökkentésében. Ez a szempont a Gealan S 8000 nemcsak gazdaságilag életképessé, hanem környezetvédelmi szempontból is könnyen fenntarthatóvá teszi. A nagyméretű acélmerevítések használata minimalizálja a további anyagok szükségességét, így hozzájárul a környezeti fenntarthatósághoz.

Kialakítás és kivitelezés:

 • Széles színválaszték: A Gealan S 8000 színek és dekoratív fóliák széles választékában kapható, beleértve a GEALAN-acrylcolor® felületeket is. Ezek a felületek karc- és időjárásállóak, hosszú távú esztétikai értéket biztosítanak. A dekoratív fóliák fát imitálnak, lehetővé téve az ablakok megjelenésének egyéni preferenciákhoz igazítását.
 • Esztétikai fejlesztések:  A profil kialakítása többféle üvegezési opciót is magába foglalhat, amelyek lehetnek egyenesek vagy íveltek, így rugalmasan alakíthatók az egyéni igényeknek megfelelően.

További előnyök:

 • Könnyű karbantartás: A Gealan S 8000 profilok könnyen tisztíthatók, így biztosítják az optimális felhasználói kényelmet és a hosszú távú fenntarthatóságot.
 • Sokoldalú használat: Rugalmasságának és kiváló minőségének köszönhetően ez a rendszer különböző típusú építkezésekhez is alkalmas, beleértve az új épületeket és a felújításokat is.
 • Gazdaságosság: Az anyagok hatékony felhasználása és a kiegészítő megerősítés szükségességének minimalizálása hozzájárul a rendszer általános gazdaságosságához.

A Gealan S 8000 profilrendszer ideális olyan építkezésekhez, ahol fontos a kiváló minőség, az esztétikai érték és az energiahatékonyság. A rendszer kiváló szigetelési tulajdonságokkal, nagy fokú stabilitással és széles körű testreszabási lehetőségekkel rendelkezik, így megfelel a modern építési megoldásokkal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is.

200 000

árajánlat

19

éves tapasztalat

25000

elégedett ügyfél

38 000

projekt

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése van, vagy segítségre van szüksége? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Szakértői csapatunk készen áll arra, hogy minden szükséges információt és támogatást megadjon Önnek a sikeres projekt érdekében.

Legyen szó technikai kérdésekről, tanácsadásról vagy bármilyen más jellegű segítségről, örömmel állunk rendelkezésére. Hívjon minket, vagy írjon üzenetet, és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Szolgáltatásainkkal a minőségbe, a kényelembe és a biztonságba fektethet. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdjünk el dolgozni tervei megvalósításán!