Miként adjam meg a méreteket?

Mivel két számot tüntetünk fel, ezért fontos a sorrend. Elsőként a szélességet, majd utána a magasságot adjuk meg, miliméterben (mm). – Pl.: Egy másfél méter széles egy méter magas ablak esetén 1500 x 1000.

Mikorra lesz kész?

Erre pontos választ csak megrendeléskor tudunk adni. Ha nem különleges, vagy nagy mennyiségű megrendelésről van szó, akkor 2-3 hét leforgásával teljesíteni tudjuk azt. Mindazonáltal van lehetőség sürgős, ún. “SOS” megrendelésre természetesen felár fejében.

Melyik nézetből rajzoljam le? Kívülről, vagy belülről?

Mindig belülről nézzük, rajzoljuk a nyílászárókat, és azok nyitási irányát. Még abban az esetben is, ha bejárati ajtónk kifelé nyílik. – Pl.: Ha az ajtó “jobbos”, akkor belülnézetből jobb oldalon van a pánt.

Melyik az ajtó/ablak belső fele?

Az ajtó belső felére kerül az ún. üvegezőléc, az ablaknál belülre kerülnek a pántok. Ennek a fő oka a biztonság, de rendelés esetén szolgálhat jó támpontként is.

Hogy nézzen ki a rajz amit küldök, miként jelöljem a nyitási irányt?

Hozzunk fel pár példát:

  • jobbos nyíló
  • balos nyíló
  • bukó
  • bukó-nyíló
  • bukó-toló
  • emelő-toló
  • fix

Miként fizethetek?

Fizetni készpénzzel az áru átvételekor, vagy banki átutalással is lehetséges – ebben az esetben az utalásról szóló hivatalos visszaigazolásra van szükség. Amennyiben ez az első alkalom, hogy rendel tőlünk, a megrendelés összegének felét előlegben kérjük, ez után kerülnek gyártásba a nyílászárók. A későbbiekben már csak az 1500 €, vagy ennél nagyobb értékű megrendelések során kérünk előleget.

Mit tartalmaz az alapár, mit igényelhetek ezen felül?

Szolgáltatásunk alapvető része a tanácsadás, és hogy az elkészült nyílászárókat kiszállítjuk a megadott címre. Ezen felül a nyílászárók teljes cseréjét is igényelheti. Ez tartalmazza a bemérést, a régi nyílászárók bontását, az újak beépítését, és az utólagos kőművesmunkát.

További kérdése van? Keresse munkatársainkat telefonon a +421 945 445 500 számon, vagy írjon neki üzenetet itt!